23948sdkhjf

Opbakning til salg af HMN Naturgas

HMN Naturgas’ repræsentantskab har på et møde tidligere i dag givet grønt lys til at forhandle med staten om at konsolidere gasdistributionsnettet, og derudover at igangsætte en struktureret salgsproces vedrørende koncernens største kommercielle selskab.

- Regeringens forsyningsstrategi og ønske om at konsolidere gasdistributionsnettet betyder, at der vil ske væsentlige ændringer i vores rammebetingelser. Derfor er det rettidig omhu, at vi nu træffer disse beslutninger, udtaler bestyrelsesformand i HMN Naturgas, borgmester Ole Bjørstorp.

I sin forsyningsstrategi ”Forsyning for fremtiden” har Regeringen lagt op til at samle gasdistributionen i Danmark. Samtidig skal netselskaber, der står for drift og vedligehold af distributionsnettet, og handelsselskaber, der står for salg og kundeservice, skilles ad – både hvad angår navn, logo og daglig drift.

Derfor har repræsentantskabet nu besluttet, at der hurtigst muligt tages kontakt til energi-, forsynings- og klimaministeren med henblik på et møde til afklaring af vilkårene for en statslig overtagelse af distributionsnettet henholdsvis en alternativ overtagelse.

Samtidig har repræsentantskabet besluttet at igangsætte en struktureret salgsproces vedrørende handelsselskabet HMN Naturgas A/S. Handelsselskabet er det største kommercielle selskab i koncernen og er med 220.000 kunder et af Danmarks største gashandelsselskaber.

De konkrete aftaler om salg vil senere skulle godkendes endeligt på et nyt møde i repræsentantskabet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094