23948sdkhjf

Opkøb baner vej for større fjernvarme-opgaver

MN Rør- og Totalentreprise rykker op i en anden liga.

I starten af 2016 købte Ribe Jern Holding sig ind i MN Rør- og Totalentreprise (MN Rør), der har specialiseret sig i montage af fjernvarmerør. I den forbindelse nedfældede man en vækstplan.

- Vi ville tredoble omsætningen og som minimum tredoble bundlinjen over en treårig periode, fortæller bestyrelsesformand i MN Rør- og Totalentreprise Kim Baarsøe.

Indtil videre har man fulgt vækstplanen ganske godt.

- Omsætningen i 2016 er således vokset med 60 procent via organisk vækst, fortæller Kim Baarsøe.

Men organisk vækst gør det ikke alene, hvis man skal nå omsætningsmålet for 2017.

Derfor har man som et led i vækstplanen været på opkøb.

Ny liga
Pr. 1. marts 2017 overtager MN Rør- og Totalentreprise nemlig Dansk Energi Rør, der ligeledes har specialiseret sig i montage af fjernvarmerør.

Med i købet får MN Rør otte fuldt udstyrede biler, ti ansatte og et kontor i Kolding.

Men man får også meget mere end det.

- Vi får med købet af Dansk Energi Rør udvidet vore eksisterende team af smede, der har yderligere kompetencer, som vi har behov for. Vi kan med denne udvikling i MN Rør - og Totalentreprise fortsætte vores ambition om at bygge på vores rådgivningskompetencer og ikke mindst vores montagekompetencer, siger direktør i MN Rør– og Totalentreprise, Michael Nissen, der suppleres af bestyrelsesformanden:

 - Dansk Energi Rør bidrager med deres kunnen. Og så får vi en størrelse, der gør, at vi kan byde på opgaver, der er meget større, end det vi formår i dag, siger Kim Baarsøe.

Flere opkøb på vej
Opkøbet sender ikke kun MN Rør op i en anden liga. Det er også med til at sende virksomheden et skridt nærmere et andet udviklingsmål: Ambitionen om at være landsdækkende indenfor få år.

Og netop den ambition kombineret med planen om den øgede omsætning får bestyrelsesformanden til at varsle yderligere opkøb.

-  Vi kan ikke afvise, at der kommer flere opkøb. Det er med i planerne, siger han til Energy Supply.

Fremtidige set-up
Dansk Energi Rør har i dag kontor i Kolding, mens MN Rør har base i Esbjerg. Og det bliver man for så vidt ved med at have.

- Der er et lejemål i Kolding, så vi fortsætter med at have kontorer i både Esbjerg og Kolding lidt endnu. Men når det i Kolding udløber, kan det være, at vi flytter kontoret lidt længere op af kysten, hvor vi har mange opgaver, fortæller Kim Baarsøe.

MN Rør har købt Dansk Energi Rør af Peter Buhl. Han vil fremover have en ejerandel af selskabet, der for fremtiden tæller næste 30 ansatte i højsæsonen. 

MN Rør landede for regnskabsåret 2015 et bruttoresultat på 7.999.117 kr. med et lille overskud på 116.318 kr.

Dansk Energi Rør havde i regnskabsåret 2015/2016 et underskud på 475.330 kr.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112