23948sdkhjf

HMN Naturgas overvejer salg

Repræsentantskabet skal tage stilling til konsolidering og salg senere på måneden.

I sin forsyningsstrategi Forsyning for fremtiden lægger regeringen op til at samle gasdistributionen i Danmark.

Samtidig skal netselskaber, der står for drift og vedligehold af distributionsnettet, og handelsselskaber, der står for salg og kundeservice,  skilles ad – både hvad angår navn, logo og daglig drift.

Det vil få betydning for HMN Naturgas, hvorfor bestyrelsen sammen med repræsentantskabet og de 57 ejerkommuner har sat gang i en proces, som skal afklare, hvad der sikrer den bedste udvikling af gassektoren.

- Hvordan den fremtidige model præcis ser ud, kan vi ikke sige noget om på nuværende tidspunkt, men jeg er overbevist om, vi nok skal finde den rigtige løsning. Som det største gasselskab har HMN Naturgas altid taget ansvar for at udvikle gassektoren, og det gør vi fortsat, siger administrerende direktør i HMN Naturgas Susanne Juhl i en pressemeddelelse.

Konsolidering & salg
Bestyrelsen hos HMN Naturgas indstiller derfor til repræsentantskabet i HMN Naturgas, at drøftelserne med staten om mulighederne for konsolidering fortsættes. 

Samtidig indstiller bestyrelsen i HMN Naturgas, at der gennemføres en udbudsrunde vedrørende koncernens største kommercielle datterselskab, HMN Naturgas A/S, der i dag forsyner 222.000 kunder med gas .

Repræsentantskabet tager stilling til disse spørgsmål den 27. februar.

Eventuelle aftaler om salg vil senere skulle endeligt godkendes i repræsentantskabet med 2/3-flertal.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093