23948sdkhjf

Energy Supply retter

I går bragte Energy Supply artiklen: Vestforbrænding får første danskudviklede befugtningsanlæg.

Artiklen er baseret på en pressemeddelelse fra Rambøll. 

Af pressemeddelelsen fremgik det, at etableringen af et nyt anlæg, som udnytter energien bedre ved at befugte forbrændingsluften, er tæt på at blive realiseret på Vestforbrænding, faktisk allerede ved fyringssæsonen 2018. Det korrekte tal er nærmere 2020/2021.

- Faktum er dog, at udviklingen af anlægget stadig er på tegnebrættet, og at et færdigt anlæg er adskillige år ude i fremtiden.

Det oplyser Rambølls kommunikations- og marketingschef Susanne Wellington Hansen i en mail til Energy Supply.

- Alle oplysninger om teknologien er fortsat korrekte, men vi har ikke haft belæg for at udtale os om, hvornår Vestforbrænding går i drift med denne teknologi, skriver Susanne Wellington Hansen ligeledes.

- Vestforbrænding deltager aktuelt i et projekt med Rambøll og en række andre parter. Projektet er et forsknings- og udviklingsprojekt – et såkaldt EUDP-projekt – der undersøger de tekniske muligheder for at etablere et forsøgsanlæg med befugtning af forbrændingsluft. Hvis projektet peger på, at der er en god business case i et anlæg, så er der på længere sigt mulighed for at etablere et testanlæg hos Vestforbrænding, skriver hun.

Energy Supply har allerede i går eftermiddags foretaget ændringer til artiklen efter samtale med presseansvarlig hos Vestforbrænding. 

Energy Supply beklager fejlen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109