23948sdkhjf

Varmepumpe-ekspert styrker sig med køling

Vækst præger billedet hos ICS - og det især på varmepumper og eksport.

Virksomheden ICS, der i øjeblikket er ved at færdiggøre en varmepumpeinstallation på 4 MW hos Broager Fjernvarmeselskab, styrker sig nu på køling.

Det gør man med overtagelsen af den jyske virksomhed CJ Cooling Consult ApS.

Det betyder at virksomheden får endnu bedre fat i det midtjyske marked – og det mellemøstlige marked.

- Med overtagelsen af CJ Cooling Consult får ICS en endnu stærkere serviceplatform i det midtjyske og mere fart på eksportsalget til Mellemøsten og Saudi Arabien. Et område vi allerede i dag har godt fat i og ser store fremtidsmuligheder i, fortæller adm. direktør i ICS, Morten Vincent Ancker.

Den tidligere ejer af kølevirksomheden CJ Cooling Consult, Claus Jeppesen, bliver en del af ICS og ansvarlig for udvikling af ICS’ salg til Mellemøsten. Serviceafdelingen i CJ Cooling Consult overgår ligeledes til ICS.

Vækst i varmepumper & eksport
ICS har gennem de seneste 3 år oplevet et voksende salg til Saudi Arabien og får med overtagelsen af CJ Cooling Consult tilført yderligere ressourcer til den del af forretningen - både i forhold til pleje af eksisterende kunder og til opsøgende salg.

-  Netop de personlige relationer er afgørende for at handle i Mellemøsten - og det har vi nu mulighed for at sætte ekstra fokus på, siger Morten Vincent Ancker.

Men også på hjemmemarkedet vokser ICS og i 2016 modtog man sin første gazelle.

En kåring som ifølge Morten Vincent Ancker i høj grad skyldes øget aktivitet på hjemmemarkedet, hvor varmepumperne begynder at fylde mere.

Om ICS A/S 

ICS A/S designer, installerer og servicerer industrielle køle- og varmepumpeløsninger.

Virksomheden har kontorer i Roskilde, Vojens og Skanderborg og er desuden aktiv på både det skandinaviske og mellemøstlige marked.

ICS beskæftiger 56 medarbejdere. 

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094