23948sdkhjf

Momentum overtager 215 MW vind

Dermed forvalter Momentum aktiver for mere end 3,6 mia. kr. fordelt på vind og sol.

Momentum Gruppen A/S ekspanderer og overtager pr. 1. januar 2017 administrationen af 135 MW fra IWE Administration og 80 MW fra Wickmann Wind i Sverige.

Det er øgede krav til administratorerne af vindparker og deres daglige set up, der har fået Casper og Mikkel Rasmussen til at overdrage IWE Administration ApS, som varetager administrationen af ca. 135 MW tyske og engelske vindmøller og solanlæg, til Momentum Gruppen A/S. 

Derimod er det en snarlig pension og et generationsskifte, der har fået Andreas Wickman ltil at overdrage sin vindportefølje til Momentum Gruppen. Det betyder, at man samtidig med de 130 MW fra IWE Administration også overtager 80 svenske MW vind. 

Overdragelserne til Momentum Gruppen er den tredje og fjerde af sin art, som virksomheden har gennemført de seneste 6 år. Overdragelserne skal komme kunderne til gode.

-  Vi udbygger vores volumen betragteligt og vil qua disse akkvisitioner være i stand til at opnå betydelige fordele for vores kunder via attraktive rammeaftaler og yderligere optimering af vores drift, siger ejer og direktør for Momentum Gruppen A/S Kim Madsen.

Momentum Gruppen A/S forvalter aktiver for mere end 3,6 mia. kr. fordelt på mere end 400 vindmøller og 6 solanlæg i Danmark, Sverige, Tyskland, England og Frankrig.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.753