23948sdkhjf

Varmeværk slipper for millionregning

Vestre Landsret har stadfæstet en et år gammel dom i Sø- og Handelsretten og sparer dermed Sæby Varmeværk for næsten to millioner kroner.

Det skriver Nordjyske.

Sagen, der netop har nået sin afslutning, udspringer af, at Sæby Varmeværk i marts 2010 fik en henvendelse fra konsulent Thorkild Kristensen fra firmaet SRC International. Han tilbød hjælp til at skifte naturgasleverandør – For det arbejde krævede han 10 procent af det beløb, som værket sparede.

Efterfølgende indgik Sæby Varmeværk på egen hånd en aftale med sin eksisterende gasleverandør Dong Energy til en langt lavere gaspris. Det skete i april samme år.

Thorkild Kristensen mente dog, at han havde ret til betaling, mens værket fastholdt at konsulenten ikke havde ret til betaling.

Sagen endte i Sø- og Handelsretten, der for et år siden fastslog, at Thorkild Kristensen havde krævet 1,9 mio. kr. for meget og i stedet måtte nøjes med et honorar på 100.000 kr. Nu har landsretten så stadfæstet dommen.

- Det har været et langt forløb med denne sag, og undervejs har Sæby Varmeværk faktisk flere gange været parat til at indgå et forlig med Thorkild Kristensen for at afslutte sagen. Nu endte det heldigvis - som vi hele tiden har troet på - med, at vi vandt sagen, siger nuværende driftsleder Pouli S. Rugholt til Nordjyske.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11