23948sdkhjf

NRGi skal have ny direktør

Energiselskabet NRGi skal have ny administrerende direktør, da nuværende administrerende direktør Søren Sørensen har valgt at fratræde ved udgangen af april måned 2017.

Søren Sørensen har været i NRGi siden stiftelsen i 2000. Først som direktør og siden 2008 som administrerende direktør.

Vil prøve kræfter uden for NRGi

Fratrædelsen, der blev aftalt for et par år siden, bunder i et ønske fra Søren Sørensen om at prøve kræfter med opgaver udenfor NRGi. Ambitionen er at kunne nyttiggøre den viden og erfaring, han har opnået efter mange års virke på toplederniveau. Det være sig i forbindelse med eksternt bestyrelsesarbejde, andre eksterne konsulentopgaver og eventuel undervisning.

NRGi vil dog fortsæt få glæde af Søren Sørensen, da han efter sin fratrædelse vil være tilknyttet NRGi i en toårig periode, hvor han skal udføre opgaver for koncernbestyrelsen.

- Siden beslutningen om fratrædelsen blev taget, har Søren formået at ’holde snuden i sporet’. Det har vi i bestyrelsen stor respekt for. Som direktør har Søren gjort meget ud af en åben, direkte og konstruktiv dialog med både medarbejdere, bestyrelse, repræsentantskab, samarbejdspartnere og andre interessenter. Han har som administrerende direktør for koncernen opnået solide resultater, siger bestyrelsesformand i NRGi, Eva Ryberg.

 Ingen nem beslutning

For Søren Sørensen har det ikke været en nem beslutning af forlade NRGi.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg har kunnet lave denne aftale med bestyrelsen. Jeg får nu mulighed for en fortsat tilknytning efter min fratrædelse, hvilket jeg tror, er rigtig godt for både NRGi og mig selv.  Et job som adm. direktør i et selskab som NRGi er et fantastisk privilegie, og det har derfor ikke været en nem beslutning, men hvis jeg skal prøve andre muligheder af, så skulle det være nu, siger Søren Sørensen. 

Bestyrelsen har igangsat en rekrutteringsproces med konsulentbistand fra rekrutteringsfirmaet Steen Gerhardt efter en ny direktør.

Dette forventes at være på plads til 1. maj 2017 eller snarest herefter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096