23948sdkhjf

Victor DST fordeler varmen i Silkeborg

Efter en prækvalifikations- og forhandlingsrunde har Victor DST skrevet kontrakt på et fjernvarmefordelingsanlæg til Silkeborg Forsynings eksisterende kraftvarmeværk, der i øjeblikket undergår en stor forvandling.

Kraftvarmeværket i Silkeborg effektivisers ved at etablere et røggaskøleanlæg i forlængelse af det eksisterende anlæg – Forsyningen ønsker ved hjælp af røggaskondenseringsanlægget at hente mere varme ud af anlægget - med den samme brændselsmængde.

Komplet anlæg til fordeling

Svenske Midroc Automation AB leverer varmepumper, røgsgasvekslere og akkumuleringstanke, mens Victor DST har vundet fjernvarmefordelingen i entreprise Lot 3.3.

 - Det er en komplet leverance inklusiv præfabrikation og installation af rør og strukturstål, inspektion, test, overfladebehandling, isolering, levering af komponenter herunder pumper, ventiler, instrumenter og så selvfølgelig dokumentationen af det vi laver, fortæller projektleder Michael Due hos Victor DST og understreger:

-  Altså et komplet varmefordelingsanlæg med tilslutning til udpumpningsanlægget, røggaskondenseringsanlægget og det eksisterende kraftvarmeværk.

 Fra vand til land

Victor DST har ellers sit opdrag i offshoresektoren, hvor man i mange år har leveret rørsystemer til offshore-anlæg. Men med en offshore-branche i knæ har Victor DST på det seneste rettet fokus mod de mere landlige aktiviteter.

 - Ordren i Silkeborg skal ses som en del af vores nye strategi, hvor vi har valgt at satse på både offshore og onshore installationsopgaver. Kraftvarmeværkerne er en del af den forretning , forklarer Michael Due.

Opgaven hos Silkeborg Forsyning er dog langt fra den første og den største opgave, som Victor DST arbejder på  – på land.

- Vi er jo med på Amagerbakke, hvor vi laver rørarbejde for B&W Vølund, hvor vi indtil videre har installeret 500 tons rør og stål.  Det stiller store krav til koordinering og styring. Arbejdet i Silkeborg bliver ikke helt så omfattende. Her forventer vi at installere 250 til 300 tons rør, fortæller Michael Due.

Opgaven hos Silkeborg Forsyning giver arbejde på Victor DSTs værksteder i både Esbjerg og Frederikshavn.

 Victor DST forventer at være færdige i Silkeborg i løbet af 2017.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094