23948sdkhjf

Moe opruster

Rådgiveren går efter endnu flere opgaver på landets kraftværker, varmeværker og affaldsforbrændingsanlæg.

Moe har mere end 80 års erfaring på energi-og industriområdet og er for tiden involveret i flere markante byggeprojekter såsom Amager Bakke og BIO 4 - den nye biomassefyrede blok til Amagerværket.

Men det er også virksomhedens ambition at stå stærkt på maskin- og procesområdet og dermed kunne tilbyde komplet energi - og industrirådgivning fra inderst til yderst.

Derfor har man i division Energi & Industri i København styrket sig for at kunne løfte flere maskinprojekter inden for bl.a. kraftværker, varmeværker, affaldsforbrændinger og industriproduktion.

 - Det er jo ikke helt ukendt territorium, vi nu bevæger os ind på. Moe har f.eks. længe været fast rådgiver for cementproducenten Aalborg Portland med fokus på maskiner og automatik, og fra Vordingborg-kontoret har vi løst flere opgaver inden for mindre kraftvarmeanlæg for forsyningsselskaberne, udtaler Jacob Toft-Jensen, forretningschef for Energi. 

 Erfarne profiler

Moe har derfor ansat fire erfarne profiler, der skal udgøre kernen i en nystiftet maskin og proces-gruppe i afdelingen for energiinstallationer; Jacob Zachariasen, Rasmus Glar Nielsen, Elin Schmidt og Jens Otto Jermin Pedersen. 

Alle fire har over 15-30 års erfaring på området og kommer fra stillinger hos henholdsvis GE Power, Rambøll, Haldor Topsøe og Voith Industrial Services.

Udover de fire fageksperter har man i løbet af det sidste år ansat de to nyuddannede maskiningeniører Jonas Marck Olsen og Marie Sølvsten Ørum, der begge har lavet studieprojekter om varmepumper.

 

Læs mere om: MOE
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078