23948sdkhjf

NRGi klar med millioner til Østjylland

Der yders støtte til større projekter og små ideer der kan sikre den bæredygtige udvikling af forsyningsområdet.
Det østjyske energiselskab, NRGi kalder på gode ideer til at gøre forsyningsområdet smartere, mere bæredygtigt og energivenligt, og er klar med 6 mio. kr. til at realisere østjydernes egne ideer.

- Vi skal sænke energiforbruget og gøre livet smartere og mere enkelt for borgere i og uden for byerne.

Sådan lyder ambitionen fra det østjyske energiselskab, NRGi, der som et led i den årlige udbetaling af rabat, har opsat en pulje på i alt 6 mio. kr., som selskabets andelshavere kan ansøge om at få del i. Der ydes støtte til større projekter eller små ideer, der bidrager til den bæredygtige udvikling af forsyningsområdet omkring Østjylland.

- Som energi- og andelsselskab skal vi bidrage til den grønne omstilling og samtidig skabe værdi for vores andelshavere, og derfor rækker vi direkte ud til andelshaverne og lader deres ideer og ønsker diktere udviklingen, fortæller bestyrelsesformand for NRGi, Eva Ryberg.

For at sikre at de bedste projekter bliver til virkelighed, har selskabet gjort det muligt for både privatpersoner, offentlige og private virksomheder samt foreninger og organisationer at søge finansiering til projekter, så længe man er andelshaver i NRGi, og projekterne bidrager til den bæredygtige udvikling.

- Uanset om din idé gør en positiv forskel for et mindre lokalområde, eller du har en storslået plan om at sætte skub i den bæredygtige udvikling for hele byer, er vi lutter øren for gode ideer, og vi håber at se mange forskellige ansøgninger fra hele Østjylland, lyder det fra Eva Ryberg.

Der kan ansøges om hel- og delfinansiering af projekter frem til d. 11. november 2016.

De udvalgte projekter vil få direkte besked i december 2016.

-mbbp
Læs mere om: NRGi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079