23948sdkhjf

70.600 danskere ville på havmølle-safari

Med seks færger, 26 afgange og 4.500 pladser havde Dong Energy gjort klar til et stort rykind, da virksomheden for nylig inviterede på udflugt til havmølleparkerne ved Anholt, Gedser og København de to sidste weekender i september. Og der blev i høj grad rift om at komme med ud på havet:

Hele 70.600 danskere var med i puljen, da Dong Energy i går trak lod om billetterne.

- Det er meget glædeligt, at så mange har ønsket at komme med os ud og se havmøllerne på tæt hold og samtidig få et indblik i den omstilling til grøn energi, som er i fuld gang både i Dong Energy, i Danmark og ude i verden, siger Filip Engel, chef for branding og bæredygtighed hos Dong Energy.

2.900 ekstra billetter
I lyset af den overvældende interesse besluttede Dong Energy at udvide med yderligere 18 afgange og 2.900 billetter, så der i går blev trukket lod om i alt 7.400 billetter på 44 afgange. De heldige vindere får besked pr. e-mail i dag eller i morgen.

Hvis man havde tilmeldt sig lodtrækningen, men ikke fik billet, kan man i stedet få en 3D-oplevelse af de imponerende havmøller ved at skrive til Dong Energy og bestille en gratis virtual reality-brille i karton. Via VR-brillen kan man følge Dong Energy’s fotograf ud på havet og helt op i toppen af en havmølle.

Havmøllesafarierne udgår med lejede færger fra henholdsvis Grenaa Havn til Anholt Havmøllepark, Københavns Havn til Middelgrunden Havmøllepark og Gedser Havn til Nysted Havmøllepark i weekenderne 17.-18. september og 24.-25. september.

-mbbp

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125