23948sdkhjf

Vattenfall søger 130 nye vind-folk

Milliardinvesteringer i vind og en smule i sol kaster nye jobs af sig.
Havbaserede projekter såsom Sandbank i Tyskland, Aberdeen i Storbritannien og Horns Rev 3 i Danmark samt virksomhedens første solenergiprojekt i stor skala i forbindelse med en landbaseret vindmøllepark er de synlige elementer af Vattenfalls ambition om at udvide vindkapaciteten med 400 til 600 MW hvert år.

I alt investeres der 5 mia. euro i vindenergi og andre vedvarende energiformer over de kommende år.

De investeringer og den vækst betyder, at Vattenfall skaber nye jobs på de kommercielle og tekniske områder. Inden for det næste år skulle der gerne ansættes 130 nye folk primært i inden for forretningsområdet BA Vind i Danmark, Tyskland og England. Rekrutteringsprocessen for de nye stillinger er gået i gang.

- Vi befinder os i en meget spændende fase i Vattenfall og i hele energisektoren i øjeblikket. Energiomlægningen er allerede godt i gang, og vi har brug for at opbygge nye kompetencer og rekruttere nye, talentfulde medarbejdere, der skal hjælpe os med at opnå vores ambitiøse mål. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne kan bidrage til at opbygge fremtidens energilandskab, og vi ved, at fantastiske mennesker udgør hele forskellen, siger Lamin Faye, Head of HR & HSE for BA Wind.

Vattenfall leder specielt efter specialister inden for de kommercielle og tekniske områder samt Project Management og Site Operations.

I dag arbejder mere end 600 medarbejdere på vedvarende energiprojekter i forretningsområdet BA Wind.

-mbbp
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078