23948sdkhjf

Første spadestik til Resilience House

Her har demonstration og kommercialisering af fremtidens resiliente byløsninger indenfor energi, klima, vand og data hjemme.
- Resilience House vil blive et internationalt triple helix fyrtårn, og udover kontorfaciliteterne får huset plads til workshops, konferencer og undervisning samt udstillinger og demonstration af nye løsninger på fremtidens resiliente udfordringer, siger Jørgen Andersen, direktør for Green Tech Center i en pressemeddelelse om centerets nye knopskydning, Resilience House.

Resilience House, der kommer til at ligge som en del af Green Tech Center i Lysholtparken i Vejle Nord, bliver ca. 2.600 m2 med plads til 150 vidensmedarbejdere. Her vil være permanente demonstrationer af en række spændende energi- og miljøløsninger, ligesom der vil være resiliente udstillinger indenfor bl.a. varme- og køleforsyning, regn- og spildevandsløsninger samt indeklima og grøn ventilation.

Næsten to tredjedele er allerede udlejet
Det er Casa, BS Invest og Insero, der står bag byggeriet i Vejle Nord, som, når det åbner til næste sommer, i 2017, bliver hjemsted for Resilience Lab Denmarks sekretariat og arbejde, ligesom det kommer til at huse verdens første resiliente innovations- og uddannelsescenter.

Inden første spadestik blev taget, er 70% af Resilience House allerede udlejet til VIA University College, Vejle Spildevand, Pure & Better Energy, Klimakomfort, Contiga Tinglev, Best Green, Added Values, TADAA!, Vejle Kommune og Arrow, der alle arbejder med energi, klima, vand og data.

Første spadestik til en mere resilient fremtid blev taget tidligere på ugen – og Resilience House vil stå klar til brug fra næste sommer.

FAKTA om foreningen Resilience Lab Denmark

Foreningen Resilience Lab Denmark, der får til huse i Resilience House, arbejder på at udbrede viden, netværk, projekter og uddannelse indenfor fremtidens resiliente byløsninger, hvad angår klima, vand, energi og data.

Partnerne bag Resilience Lab Denmark er VIA University College, Vejle Kommune, Vejle Spildevand, Syddansk Universitet, Insero, State of Green, CLEAN, Rambøll, Geopartner, Trefor, AAB, Arkitektskolen og Green Tech Center. Partnerne arbejder alle med de fokusområder, der er omdrejningspunkt for de virksomheder og aktiviteter, der skal foregå i Resilience House.


-mbbp
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125