23948sdkhjf

Aalborg Energie Technik lander kæmpe ordre

Sandsynligvis den største i virksomhedens historie.
Den 24. august 2016 underskrev Aalborg Energie Technik en kontrakt med JG Pears Power Limited på en EPC-leverance af et biomassefyret 42 MW /12 MWe kraftvarmeværk.

- Vi er henrykte over at have fået denne nye ordre. Vi har allerede arbejdet tæt sammen med JG Pears over en længere periode, så vi er godt forberedte på projektgennemførelsen. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og til at kunne levere et højeffektivt anlæg, som vi er sikre på, at JG Pears vil blive meget tilfreds med i de kommende år, sagde adm. direktør Hans Erik Aaskou i forbindelse med kontraktindgåelsen.

Fortrænger fossile brændsler
Leverancen vil omfatte alle dele af kraftvarmeværket, så som brændselslager, brændselshåndtering, indfyringssystem, AET-Forbrændingssystem og AET-Biomassekedel, dampturbine, luftkølet kondensator, røggasrensningssystem, PLC-styring, SCADA-system og bygninger. Anlægget vil ligeledes blive udstyret med et effektivt SCR-system for at sikre lave emissionsværdier.

Og ordren er som sagt i den større ende.

- Vi kan ikke oplyse prisen, men det er en fin ordre. Sandsynligvis den største i virksomhedens historie, fortæller Ann Bouisset, marketingschef hos Aalborg Energie Technik.

Ved at opføre kraftvarmeværket, vil JG Pears anlægget erstatte 90% af de fossile brændsler, man hidtil har anvendt i forbindelse med produktionen af animalske biprodukter.

- Anlægget skal forsyne JG Pears' fabrik ved Low Marnham i Newark i Storbritannien med procesdamp og elektricitet. En lmindre del af elektriciteten sælges videre til det nationale elnet, fortæller Ann Bouisset.

Fra Nordjylland til Newark
Anlægget opføres lidt uden for Newark ved Nottinghamshire.

Men stregerne til kraftvarmeværket slås hos Aalborg Energie Technik på Alfred Nobels vej i Aalborg. Delene til anlægget produceres hos en række underleverandører, blandt andet hos flere leverandører i Nordjylland, og skibes derefter til England, hvor de samles.

Overdragelse af anlægget forventes at finde sted i begyndelsen af 2018.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096