23948sdkhjf

E.On i nyt el-bil-partnerskab

14 nye ladestandere i P-huse i indre København er kun starten på partnerskabet. Der skal komme endnu flere til.
Parkeringsselskabet Onepark og energiselskabet E.On Danmark har indgået samarbejde, der giver elbilister mulighed for at tanke strøm fra vedvarende energi fra 14 nye ladepunkter installeret i Oneparks P-huse på Landgreven, Borgergade og Adelgade.

- Vi er glade for samarbejdet med Onepark, og det bakker op om vores mål om, at flere danskere skal have mulighed for at vælge den miljøvenlige elbil. Når vi udvider vores ladenetværk med ladepunkter i Oneparks P-huse, sikrer vi, at elbilister får en øget mobilitet og dermed endnu flere muligheder for at tanke grønt, siger Susanne Tolstrup, kommunikationschef i E.On Danmark, og understreger, at E.On prioriterer at investere i og udbygge elbil-infrastrukturen der, hvor de kan se en forretning i det.

Hos Onepark som stiller P-pladserne til rådighed, er glæden for samarbejdet også stor.

- Vores målsætning er at gøre vores P-huse og P-pladser så attraktive for bilister som muligt. Både nu og i fremtiden. Samarbejdet med E.On gør, at vi nu kan tilbyde kunder og brugere større fleksibilitet og bedre service – og så med en grøn dagsorden som vi bakker op omkring, udtaler Claus Kjøngerskov, kommunikationschef i Onepark.

I de tre Onepark-P-huse er det muligt at oplade elbiler enten som timebetalende bruger eller ved at oprette et fast abonnement til en af de grønne P-pladser, der er reserveret alene til elbiler. Elforbrug afregnes direkte med E.On.

De tre lokationer er kun starten på partnerskabet. E.On og Onepark vil i fremtiden udbygge til endnu flere af Oneparks P-huse og P-pladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095