23948sdkhjf

Dall Energy får penge til vækst-plan

Samtidig søger man projektledere til at gennemføre en række nye projekter.
Dall Energy har modtaget 350.000 kr i støtte fra EU´s Horizon 2020-program til at udvikle forretningsmodellen til global ekspansion.

Støtten er givet gennem programmet Industrial leadership, som støtter europæiske virksomheder med vækst og beskæftigelse i Europa til følge.

- Vi har vundet Fase 1-projektet under SME-instrumentet. Pengene skal bruges til at undersøge og vurdere de tekniske muligheder og det kommercielle potentiale, som vi har som virksomhed, og som vi ønsker at udnytter i forbindelse med ekspansion i Europa, fortæller Jens Dall til Energy Supply.

Derudover har Dall Energy planer om at sende en million-ansøgning afsted til næste fase, altså Fase 2.

- Ansøgningen er til et konkret projekt vi forbereder i Frankrig med et stor fransk koncern. Til projektet i Frankrig søger vi 10 mio. kr. i støtte, fortæller Jens Dall.

Ud over det kontante beløb på 350.000 kr. til udvikling af forretningsmodellen, får Dall Energy mulighed for at spare med en coach fra Siemens.

- Coachen fra Siemens skal hjælpe os med at lave en forretningsplan, så vi kan vokse hurtigst muligt, siger Jens Dall.

Massevis af projekter
Ud over H2020-projektet har Dall Energy travlt med utallige projekter

- Vi forbereder som sagt projektet i Frankrig med større fransk koncern. Derudover har vi godt gang i dialogen med en masse danske virksomheder, fortæller Jens Dall.

Men det er ikke det eneste. En kontrakt med et større tysk firma om el-producerende anlæg er på vej, ligesom man er ved at finde sig en samarbejdspartner i Kina.

Med alle de jern i ilden har Jens Dall fået for få hænder og for lidt tid:

- Vi søger folk, primært projektledere, til at gennemføre projekterne, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094