23948sdkhjf

Klar til kinesisk vand-eventyr

Sunstone Water Group Europe har indgået samarbejde med en kinesisk partner.
Sunstone Water Group Europe er leverandør af vandrensnings-teknologi, og netop vandrensning er et hot emne i Kina. Derfor har Vejle-virksomheden indgået et samarbejde med den kinesiske koncern Kingair. Det skriver Børsen.

Sunstone ejer 49 procent af det fælles joint venture og kineserne de resterende 51 procent. Planen er at levere vandrensningsanlæg til industrivirksomheder – danskerne skal levere teknologi og knowhow, mens Kingsair står for produktion og salg. Mads Schytz Haaning, administrerende direktør hos Sunstone Water Group Europe, forventer at kunne omsætte for et trecifret millionbeløb i løbet af tre-fire år.

- Der er et enormt behov for at producere rent vand - især til virksomheder, der ikke kan få vand nok via den offentlige forsyning, enten fordi det er for dyrt, for ustabilt eller for dårlig kvalitet, siger han til Børsen.

De to samarbejdspartnere har allerede landet aftaler med tre forskellige virksomheder, som skal bruge anlæg til afsaltning af havvand, rensning af flodvand og genbrug af spildevand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125