23948sdkhjf

DTU europamestre i energi

DTU er bedst Inden for kategorien Energy Science and Engineering af de danske universiteter.
DTU er netop blevet ranket som nummer 2 i verden og nummer 1 blandt de europæiske universiteter inden for kategorien Energy Science and Engineering.

På samme lister indtager Aalborg Universitet henholdsvis en 20. og en 6. plads, mens Aarhus Universitet på den samlede liste indtager en 45. plads.

Det er Academic Ranking of World Universities 2016 fra Shanghai Jiao University, der tildeler de danske universiteter placeringerne.

- Vi er meget stolte over den internationale anerkendelse af vores omfattende arbejde på energiområdet. DTU har en klar ambition om at være førende inden for forskning, viden og teknologisk udvikling på energifronten. Den kinesiske ranking, der er udregnet på baggrund af bl.a. vores omfattende internationale samarbejde samt hyppige citater af DTUs arbejde i internationale videnskabelige tidsskrifter, er med til at bekræfte denne position, udtaler professor Jacob Østergaard, Leder af PowerLabDK på DTU.

På DTU er omkring 1.000 forskere beskæftiget inden for de mange forskellige aspekter, som energiområdet omfatter.

Verdens bedste universitet når det kommer til energiforskning er i følge Academic Ranking of World Universities 2016 Tsingha University i Kina.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14