23948sdkhjf

Fjernvarmen kommer alligevel til Saksild og Rørt

I sidste uge blev projektet ellers sat på stand-by, da det ikke var økonomisk holdbart.
På et ekstraordinært bestyrelsesmøde har Odder Varmeværk besluttet at man alligevel kaster sig ud i projektet om at sende fjernvarme til landsbyerne Saxild og Rørth. Et projekt der i sidste uge blev udskudt.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Årsagen til at man valgte at udskyde projektet var dårlig økonomi i projektet samt ringe tilslutning. Men beslutningen om at udskyde projektet vakte vrede blandt beboerne i de to byer, og nu er det altså lykkedes for bestyrelsen at finde de besparelser, der gør, at man til august kan påbegynde gravearbejdet.

- Vi har arbejdet hårdt på at finde en løsning og på at finde de nødvendige besparelser. Det har vi gjort ved at kigge på rørleverancer, isolering, gravearbejdet og selve måden, rørerne bliver lagt på. Det forringer dog ikke produktet, garanterer Carsten Christensen, bestyrelsesformand for Odder Varmeværk.

Odder Varmeværk har pt. lavet aftale med 130 husstande i Saxild og Rørth om levering af fjernvarme. Det svarer til 30.000 kvadratmeter hus, men man skal op på 45.000 kvadratmeter før projektet bliver en god forretning. Carsten Christensen tror dog på, at man nok skal få koblet de sidste 15.000 kvadratmeter på.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141