23948sdkhjf

Syvende offshore vind-opgave til dansk rådgiver

Den taiwanesiske portefølje er nu så stor at første lokale medarbejder ansættes.
Det bliver danske vindmølleeksperter fra Niras, der kommer til at sætte afgørende præg på, hvordan en kommende havmøllepark i Taiwan-strædet kommer til at se ud.

Det statslige energiselskab Taipower har nemlig indgået en aftale med Niras og den lokale rådgiver Sinotech om i joint venture at levere bygherrerådgivning til Changhua Offshore Wind Farm, der skal opføres fra 2018.

- Ordren er vores syvende offshore vind-opgave i Taiwan. Det er vi både glade for og stolte af, siger Christian Paulsen, forretningschef i Niras med ansvar for marineanlæg og geoteknik.

Med ordren er Niras' taiwanesiske portefølje blevet så stor, at virksomheden har ansat sin første, lokale medarbejder, C.Y. Lu.

Han er tidligere vice president i det taiwanesiske rådgiverselskab SOIC, der arbejder med R&D inden for skibs- og offshore-industrien. C.Y. Lu bliver Niras’ forbindelsesled mellem Danmark og Taiwan og skal blandt andet deltage i alle møder, hvor arbejdssproget er kinesisk.

- Sprogbarrieren må ikke blive en hindring for projektets reelle udfordringer, siger Tore Lucht, ekspertisechef i Niras.

Opgaven med bygherrerådgivning i forbindelse med offshore-vind inkluderer designgrundlag, udbud, planlægning af tilsyn, review af detailed design og tilsyn i konstruktionsfasen udover generel teknisk rådgivning og træning, herunder HSE (Health, Safety and Environment).

Changhua Offshore Wind Farm bliver på omkring 100 MW, hvilket efter danske forhold vil være en mellemstor halvmøllepark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11