23948sdkhjf

Siemens ansætter trods sager om dårligt arbejdsmiljø

På trods af sager om medarbejdere, der er blevet syge af at gå på arbejde, har vindmøllegiganten Siemens Wind Power ingen problemer med at skaffe nye medarbejdere. Sådan lyder det fra 3F.
- Der er ansat i hvert fald 75 nye via vikarbureauet hos Siemens i Aalborg, og det er, mens sagen har rullet, lyder det fra Benny Vinther Jensen, der er formand for Industrigruppen i 3F Aalborg. Det skriver DR Nordjylland.

Ifølge ham har den seneste måneds opmærksomhed på arbejdsforholdene på blandt andet Siemens Wind Power ikke sat en stopper for folks interesse for et job på fabrikken i Aalborg.

- Det kommer sådan set ikke bag på mig. Der er fornuftige løn- og ansættelsesvilkår derude, og meldingerne fra arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsmænd er, at der er styr på forholdene nu, siger Benny Vinther Jensen til DR Nordjylland.

Alligevel har flere af de nye medarbejdere ringet til fagforeningen for at høre, om det er sikkert at tage arbejde på Siemens. Hvilket det er ifølge Benny Vinther Jensen.

- Der er sket meget siden 2011, hvor arbejdsforholdene på ingen måder var ok derude. Der er sket store fremskridt, siger han.

DR Nordjylland har forsøgt at få en kommentar fra Siemens og fra Adecco, der finder vikarer til Siemens, men de har ikke svaret på henvendelserne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.247