23948sdkhjf

Nyt skud på udviklingsstammen hos Deif

Deif skyder år efter år store, tocifrede millionbeløb i udviklingen af styringselektronik. Ny afdeling skal udnytte de nyeste tendenser.
Udvikling er i højsædet hos Deif, fremgang eller ej. 82 millioner kroner - svarende til 13 procent af omsætningen - brugte producenten af styringselektronik sidste år på område, nogenlunde samme niveau som året før. Det høje investeringsniveau blev vel at mærke fastholdt, selvom selskabets overskud blev halveret.

Der er tale om betydelige investeringer i fremtiden, lyder administrerende direktør og ejer Toke Foss' forklaring på det faste, høje niveau i udviklingsudgifterne.

- Man må basere det på strategier og roadmaps for at holde fast. Vi har nogle ret lange forløb fra introduktion af et nyt produkt, og til det kommer ind til kunderne og giver os omsætning. Der kan gå nogle år, siger Toke Foss til Electronic Supply.

Resultaterne af investeringerne kommer løbende, og pt er der det, selskabet betegner som ”helt nye og banebrydende produktplatforme”, på vej.

Griber nye tendenser
Nyeste skud på udviklingsstammen er en egentlig innovationsafdeling. Den blev så småt startet op forrige år, men arbejdet er steppet op i løbet af 2015.

Afdelingen har en håndfuld medarbejdere tilknyttet og er officielt placeret under Deifs største division, Marine & Offshore.

- Men den (innovationsafdelingen, red) kigger ud over den separate division, så vi har kræfter til at se på nye tiltag som Internet of Things og andre vinkler, forklarer Toke Foss.
Læs mere om: Deif
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11