23948sdkhjf

Store investeringer sender Thy-Mors Energi i minus

Set i lyset af de store investeringer er bestyrelsesformanden tilfreds med resultatet.
Med investeringer på 157 mio. kr. i 2015 kan Thy-Mors Energi dårligt beskyldes for at ligge på den lade side.

Selskabet lander dog et samlet underskud på 15,5 mio. kr., hvoraf resultatet i delejede selskaber tegner sig for et underskud på ca. 14,7 mio. kr. Det resterende underskud på 0,8 mio. kr. indeholder éngangsmæssige udgifter i størrelsesordenen 20 mio. kr. til henholdsvis afskrivning på nedtagne elmålere i forbindelse med overgangen til fjernaflæste elmålere og indførelsen af nye regler på elmarkedet.

Ikke desto mindre er bestyrelsesformanden tilfreds.

- Set i lyset af de store investeringer vi har foretaget i bl.a. udrulning af fibernet og fjernaflæste elmålere har 2015 været et fornuftigt år for Thy-Mors Energi, siger bestyrelsesformand Søren Bertelsen om årsregnskabet for 2015, der tirsdagaften blev præsenteret på et repræsentantskabsmøde i Thy-Mors Energi.

Thy-Mors Energi har med udgangen af 2015 en egenkapital på over 1,3 mia. kr. og en soliditetsgrad på 80%.

Gode takter i 2015
Adm. direktør Jens Søgaard i Thy-Mors Energi hæfter sig ved en række forhold, der alle er forløbet tilfredsstillende i 2015.

Han nævner færdiggørelsen af den omfattende investering i fjernaflæste elmålere, en god tilvækst i fiberforretningen med mange nye kunder, en fornuftig opstart på eget elsalg efter hjemkøb af lokale kunder og mange nye elkunder i 2015 samt en god håndtering af overgangen til det nye elmarked pr. 1. april 2016.

Thy-Mors Energi koncernen forventer et positivt resultat for 2016 og fortsatte lokale investeringer på langt over 100 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219