23948sdkhjf

Isoplus ansætter på livet løs

En millionaftale med otte sjællandske varmeværker har banet vejen for nye jobs hos Isoplus.
Kort før jul udbød otte sjællandske varmeværker en rammeaftale på levering af rør til deres daglige forbrug og særlige projekter.

Det blev Isoplus Fjernvarmeteknik, der vandt ordren og det har betydet mange nye hoveder hos leverandøren at fjernvarmerør.

- Den store sjællandske aftale flugter godt med Isoplus' mål om at blive en gradvist større og stærkere spiller på markedet de kommende år. Den betyder også, at der vil blive mandet op i serviceafdelingen, lige som det naturligvis smitter positivt af på medarbejderantallet i resten af virksomheden, siger salgschef Bo Olsen.

Svejsemuffer gør udslaget
Isoplus har derfor i øjeblikket flere ledige stillinger slået op.

- Det drejer sig om muffemontører, teknikere og alarmteknikere. Hvis alle otte kunder vil anvende svejsemuffer vil der være tale om en seks til otte personer, alene som følge af rammeaftalen, fortæller Bo Olsen.

Hen over sommeren vil blive opført en midlertidig kontor-pavillon på adressen i Middelfart til de nye medarbejdere.

To år kan blive til fire
Kontrakten med de otte sjællandske selskaber trådte i kraft 1. marts og løber over to år med mulighed for en forlængelse med yderligere to år.

Leverancerne indenfor den to-årige kontrakt anslås at have en værdi af 28 mio. kroner årligt. Der kan derfor blive tale om et trecifret millionbeløb, hvis samarbrejdet forlænges med yderligere to år.

- Vi er utroligt glade for denne aftale. Både fordi den økonomisk er en af de større, vi har, den har geografisk en stor udstrækning, og så er vi også meget tilfredse med at bibeholde de pågældende værker som kunder og samarbejdspartnere. Nogle af selskaberne har vi haft et tæt samarbejde med igennem flere år, andre har vi leveret til fra tid til anden, og et enkelt af dem er et nyt bekendtskab for os, fortæller Bo Olsen.

Er allerede i gang
Som nævnt trådte aftalen i kraft pr. 1. marts 2016, og Isoplus Fjernvarmeteknik er allerede trukket i arbejdstøjet.

- Vi er allerede i gang de fleste steder. Flere projekter i Slagelse, Guldborgsund, Ringsted og Kalundborg er igangsat og det drejer sig både om montage fra vores serviceafdeling og leverance af rør og komponenter, fortæller Bo Olsen.

De otte selskaber i aftalen er Guldborgsund Varme, Odsherred Varme, Vordingborg Fjernvarme, Fors St. Merløse Varme, Fors Jyderup Varme, Kalundborg Varmeforsyning, SK Varme og Ringsted Fjernvarme.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109