23948sdkhjf

Administrerende direktør forlader EnergiMidt

Den kommende fusion med Himmerlands Elforsyning, HEF, får EnergiMidts administrerende direktør Mads Miltersen til at fratræde sin stilling og søge nye udfordringer.
Mads Miltersen har været ansat i EnergiMidt i 14 år, og han lagde ikke skjul på, at han var interesseret i topposten, da den tidligere direktør i selskabet, Holger Blok, gik på pension i sommeren 2015. Mads Miltersen har siden beklædt stillingen som adm. direktør for EnergiMidt.

Ambitionen om at være øverste leder ændrede sig ikke, da EnergiMidt så ind i en fusion med HEF. Fusionen er netop blevet vedtaget af de to repræsentantskaber og afventer nu kun konkurrencemyndigheders godkendelse. Bestyrelserne for de to selskaber har imidlertid besluttet, at HEF’s nuværende adm. direktør, Martin Romvig, skal være øverste chef for det fusionerede selskab med Mads Miltersen som viceadministrerende direktør. Dén ansvarsfordeling har Mads Miltersen i det lange løb ikke kunnet se sig selv i. Han har derfor valgt at bruge sin option og fratræde sin stilling med virkning fra i dag.

EnergiMidts bestyrelse har med beklagelse modtaget Mads Miltersens opsigelse men har forståelse og respekt for beslutningen. Bestyrelsen har, i forlængelse af Mads Miltersens fratrædelse, konstitueret koncernsekretariatschef Bent Kristensen i stillingen som adm. direktør for EnergiMidt frem til myndighedernes godkendelse af fusionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109