23948sdkhjf

Wind 1 og Danish Crown stikker fingeren i jorden

Økonomiudvalget i Vejen Kommune har vendt tommelen ned til Danish Crown og Wind 1’s vindmølleprojekt i Holsted.
Økonomiudvalget i Vejen Kommune skulle tirsdag den 5. april tage stilling til det videre planlægningsarbejde for opsætning af vindmøller nord for Holsted.

Økonomiudvalget valgte at indstille til byrådet at planlægningsarbejdet ikke igangsættes, hvorfor ansøgningen ikke behandles på næste byrådsmøde.

Det betyder at Danish Crown og Wind 1, som står bag mølleprojektet, der tæller fem-syv møller, har trukket ansøgningen om opsætningen af møllerne tilbage.

- Vi står i en situation, hvor vi skal være i Holsted i mange år endnu. Derfor er vi overraskede og ærgerlige over at stå i den her situation. Formelt har vi trukket ansøgningen, men det betyder ikke, at projektet er droppet. Nu skal vi til at kigge ind ad for at finde ud af, hvorfor vi står, hvor vi gør nu, fortæller Danish Crowns pressechef Jens Hansen til Energy Supply og tilføjer:

- Nu skal vi i dialog med politikerne i Vejen Kommune og derefter vurdere om der er grobund for projektet.

Ansøgningen fra Wind 1 og Danish Crown omfatter opstilling af 4-6 vindmøller på under 150 meter i totalhøjden og med en placering nordvest for Holsted og nord for motorvejen. Dertil er der forslag om placering af én vindmølle på 130 meter i totalhøjden med en placering i tilknytning til slagteriet Danish Crown nord for Holsted.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078