23948sdkhjf

Aalborg CSP brager igennem

Omsætning og bundlinje hos Aalborg CSP har, som virksomheden, været gennem en turn-around. Resultatet før skat tidobles i 2015.
I 2014 lå omsætningen hos leverandør af solenergiløsninger Aalborg CSP på 76 mio. kr., mens resultatet efter skat var til at overse: Et lille plus på 801.163 kroner.

Ikke desto mindre var 2014-resultatet et bevis på, at man så småt var begyndt at komme til hægterne efter den turn-around virksomheden var igennem i 2012-2013.

Nu beviser resultatet for 2015 at man ikke blot er kommet til hægterne, men at man er tilbage i en ny og stærkere udgave.

- Vi har en vækst på mere end 50 procent på omsætningen og lander nok på en 186 mio. kroner. Resultatet derimod tidobles til nærved 7 mio. kroner før skat med et Ebitda på 12 mio. kr., fortæller CEO hos Aalborg SCP, Svante Bundgaard.

Svante Bundgaard har været hos Aalborg CSP siden 2012 og blev ansat for at gennemføre turn-arounden og sikre fremadrettet vækst i en virksomhed, der var blevet hårdt ramt af krisen og som skulle finde nye markeder efter, at CSP kraftværks-markedet oplevede en kraftig afmatning fra 2010 og fremefter.

- Når man er projektorienteret, så kan man gå fra total travlhed til total ingenting på et splitsekund. Det skulle vi lære at sikre os imod ved at bruge vores kompetencer i forskellige markedssegmenter, så vi har flere ben at stå på, fortæller Svante Bundgaard,

I dag hviler Aalborg CSP ligeligt på de tre ben Power Plants, District Heating og Integrated Energy Systems, og så har man forliget sig med tanken om, at der lige netop for en projektorienteret virksomhed ikke altid skal og kan være en stabil ordreindgang.

Ikke desto mindre går det rimeligt godt med ordreindgangen. Det er ikke længe siden man landede en ordre på 83 mio. kroner og 400 soltrug til Brønderslev Fjernvarme.

- Og så har vi lige skrevet under på to kraftværks-ordrer i Indien, og der er to på vej i Sydafrika, så det lover godt, siger Svante Bundgaard og løfter en flig af sløret for forventningerne til 2016 og 2017.

- Næste år forventes vi at ramme samme niveau på omsætningen, og så herefter forventer vi at kunne fortsætte væksten, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094