23948sdkhjf

Kursen er lagt for Pipeteq Systems

Efter et skuffende 2015 skal der vækstes kraftigt.
Pipeteq Systems har nu aflagt sit første regnskab som fuldgyldigt medlem af Arcon-Sunmark-koncernen.

Et regnskab, som ikke har levet op til ledelsens forventninger og som i årsrapporten betegnes som utilfredsstillende.

Bruttofortjenesten landede på 5.301.000 kroner (2014: 4.356.000 kroner), mens resultat blev et lillebitte minus på 12.000 kroner (2014: 375.000 kr.).

- Regnskabet viser, at vi fortsat har en opgave i at opnå synergieffekterne i Pipeteq. Vi har skullet have styr på forretningen, men vi regner med at synergiefekterne når fuld effekt i 2016, siger adm. direktør Søren Elisiussen hos Arcon-Sunmark, der havde forventninger om en fordobling af omsætningen hos Pipeteq Systems samt et væsentligt forbedret resultat i forhold til 2014.

Omsætning og resultat skulle være hentet på de præfabrikerede pumpestationer til fjernvarmeindustrien samt på rørsystemerne til Arcon-Sunmarks turnkey-solvarmeprojekter. Men fejl koster på bundlinjen.

- Vi holder fast i, at det vi leverer skal være i orden og fejlfrit. Der har været et eksempel på mindre fejl i leverancerne. Det har vi fået udbedret og det har kostet penge, siger Søren Elisiussen, der dog ikke ser nogen grund til at lægge en dæmper på forventningerne og de mål, man har udstukket for Pipeteq Systems - trods resultatet i 2015.

- Vi har fortsat ambitioner om kraftigt vækst hos Pipeteq. Vi skal have det helt rigtige mandskab kørt i stilling, så nu tager vi folk ind, der kan bidrage til effektiviseringen, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078