23948sdkhjf

786 millioners kontrakt til BWSC

Ny Burmeister & Wain Scandinavian Contractor-kraftværk skal reducere østats CO2-udledning.
Kraftværksspecialisten Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC) har indgået en kontrakt på 786 millioner kroner om levering af et højeffektivt kraftværk på Mauritius i Det Indiske Ocean.

Kontrakten, der for nyligt blev indgået med det statsejede energiselskab Central Electricity Board (CEB), gælder et nøglefærdigt kraftværk med en effekt på 67 MW i hovedstaden Port Louis. Der er tale om det 10. kraftværk, som BWSC leverer til CEB i de sidste 20 år.

- Vi er meget glade for at have indgået denne kontrakt, da den er endnu en bekræftelse af CEBs tillid til BWSC. De har igen valgt BWSC som deres foretrukne leverandør af kraftværker af høj kvalitet, og vi sætter stor pris på, at vi kan bidrage til fortsat optimering og udvikling af energisektoren i Mauritius, kommenterer Anders Heine Jensen, CEO, BWSC.

Kraftværket skal køre på tung fyringsolie og er designet til at producere omkostnings- og brændstofeffektiv elektricitet samtidig med at der bliver taget behørig hensyn til miljøet. Det nye kraftværk skal erstatte udtjente og udskiftningsmodne dieselmotorer af ældre dato, hvilket vil øge effektiviteten med op til 25 procent og tilsvarende reducere CO2-udledninger med op til 25 procent sammenlignet med det eksisterende kraftværk.

Kraftværket vil blive placeret samme sted som det eksisterende Saint Louis Power Station, hvor BWSC i 2006 også færdiggjorde et andet højeffektivt kraftværk, Saint Louis Power Station Extension, og vil være udstyret med fire 18V46 HFO dieselmotorer leveret af Wärtsilä.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11