23948sdkhjf

Aprilsnar...

Traditionen tro vrimler det med snydehistorier den 1. april - i år er ingen undtagelse.
Pas på du ikke selv snubler i en af de mange snydehistorier, der i dag rammer medierne. Her er et lille udpluk af dem vi har spottet....

Dansk Fjernvarme
En undersøgelse viser, at for at sikre mænds sædkvalitet, er det nødvendigt at opretholde en konstant temperatur på 20,7 grader omkring lyskeområdet under søvn. Dansk Fjernvarme vil udvikle en seng, der skal være med til at forbedre mænds sædkvalitet.

Sengen virker ved, at der er ført fjernvarmerør ind i madrassen. Sengen skal så tilsluttes kundens eksisterende radiator i soveværelset, hvorefter en termostat indbygget i sengen sørger for, at området i madrassen omkring lysken bevares køligere end resten af sengen.(Kilde: Dansk Fjernvarme)

Superstrøm gør Kevin Magnussen til Formel 1 verdensmester
Energimidt har udviklet en helt nye type strøm, der skal drive Kevin Magnussens gule Renault-racerbil når årets andet Formel 1 Grand Prix sættes i gang på søndag.

Den nye strømtype, som EnergiMidt har valgt at kalde Formula220, tilfører motoren en øget effekt på omkring 10%. Det betyder, at topfarten på langsiderne er på 330 km/t mod tidligere ”kun” 300 km/t.(Kilde: EnergiMidt)

Delebiler masseproducerer danske fodboldtalenter
Delebilsordningen LetsGo skal være med til at fremme danske fodboldtalenter. Når en delebil fremover erstatter mindst 6 privatejede biler i byerne, skal der på de parkeringspladser, der frigøres, etableres en minifodboldbane.

Fodboldbanerne bliver placeret på et areal svarende til 5 parkeringspladser. Hver enkelt bane bliver udstyret med mål samt bander og har plads til op til 6 spillere.

- Vi er stolte over at kunne være med til at fremme talentudviklingen i dansk fodbold. Det er bestemt ikke urealistisk, at netop disse minifodboldbaner kan gøre Danmark til Europamester senest i 2024. Vi tænker og spiller på den lange bane, siger Bjarke Fonnesbech, direktør i delebilordningen LetsGo.(Kilde: LetsGo)

Togvogne skal fremover køre på vejen
Ifølge en rapport om ny teknologi ved banegodstransporter er der et betragteligt effektiviseringspotentiale ved at lade lastbiler trække togvogne via vej. Effektiviseringerne vil betyde, at godt 3.000 togsæt fremover vil kunne køre på gummihjul. (Kilde: ITD Brancheforeningen for den danske vejgodstransport)

Fredsted The lancerer bacon-te
Fredsted The byder danskerne på den amerikanske storsælger; Fredsteds Bacon og Æblete. Teen bliver lanceret på det danske marked i denne måned.

- Basen er en sort te fra Sri Lanka, men baconen er fra fritgående grise fra dansk landbrug og æblerne er af sorten Ingrid Marie fra danske æbletræer. Det har været vigtigt for os at bibeholde vores danskhed i den amerikanske lancering, og vi ser ingen grund til at ændre det til det danske marked, siger produktchef Louise Irgens.(Kilde: Fredsted The)

Netto lancerer nyt flyselskab
Dagligvarekæden Netto lancerer flyselskabet Jetto, der satser hårdt på convenience og tax-free shopping på en helt ny måde. Passagerer vil kunne tjekke deres bagage ind i en af Netto’s 423 butikker i Danmark og dagen efter gå direkte ombord på flyveren. Ombord kan dagligvareindkøbene klares til tax-free priser med levering i lufthavnen.(Kilde: Netto)

Jysk lancerer madrasser af hamp
Jysk lancerer en helt ny serie af hamp-produkter f.eks. madrasser, hynder og puder. Jysk understreger, at der helt overordnet ikke er nogen ulemper ved brugen af hamp, men råder dog til at holde de hampbaserede havehynder væk fra både grill og åben ild, da man har oplevet nogle bivirkninger når puderne varmes op.(Kilde: Jysk)

Zalando etablerer logistik-center på olieplatform
Online-portalen Zalando etablerer lager og logistikcenter på en tidligere olieplatform ud for den norske kyst. Offshore-varehuset vil overvejende skulle servicere Zalandos kunder i det nordlige Europa. (kilde: Zalando)

Polak-sjusk for en halv million kan trækkes fra i skat
Der skete mange fejl, da et polsk selskab skulle istandsætte et hus i Danmark. Siden har ejerne af huset ført retssag mod firmaet. Det polske firma blev dømt til at betale ægteparret over en halv million kroner i erstatning. Men virksomheden er ikke i stand til at betale. Nu har Skatterådet afgjort, at parret så kan trække den halve million fra i skat. Dermed kommer skatteyderne til at dække en del af tabet ved den fejlslagne fidus med at lade østeuropæere gøre huset i stand.(Kilde: 3F)

Flügger lancerer hæk-pils
Flügger lancerer den 1. april et helt nyt tiltag, der skal hjælpe danskerne med at bevare det gode naboskab gennem alle forårets og sommerens projekter: Flügger Hæk-Pils! Derfor vil danskerne den 1. april opleve, at der følger to Hæk-pilsnere med i hver projektpakke, de køber i Flügger. Eftersigende produceres øllen på Flüggers fabrik i Kolding.(Kilde: Flügger)

Nordjyde lancerer spiselige poser
På Energy Supplys søsterportal Food Supply kan man læse at en nordjysk opfinder er på banen med endnu et spiseligt koncept.

Læs om den banebrydende opfindelse her: Dansk opfinder-ikon lancerer spiselige poser

Stena Line udlejer Oslobåden til Caverion i et år
Oslobåden fra Stena Line er blevet udlejet på fuld tid i et helt år fra maj 2016 til maj 2017 til den tekniske entreprenør Caverion, som skal bruge skibet til intern og ekstern mødevirksomhed for organisationens 4.000 medarbejdere i Danmark og Norge.(Kilde: Caverion)

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078