23948sdkhjf

Offshorebranchen samles i Fredericia

MesseC arrangerer 12. april netværkskonferencen "Offshore Forum" for aktører med opgaver på havet.
Den 12. april slår Messe C i Fredericia dørene op til netværkskonferencen Offshore Forum 2016.

Der er tale om en netværksdag, som består af en række seminarer og foredrag med fokus på både olie & gas, vind og en smule bølgeenergi.

Det fortæller Peter Sunesen, som er Messe C’s projektleder på Offshore Forum. Og den afholdes i samarbejde med Offshore Energy og vedligeholdelsesforeningen DDV.

- Vi regner med cirka 300 gæster, og det her er aktuelt for alle offshore-aktører indenfor offshore, siger Peter Sunesen.

Projektlederen forklarer, at et af målene med konferencen er styrket netværk for deltagerne, som også får mulighed for at møde nogle af de store slutkunder og operatører. Derudover handler det om at klæde underleverandørerne på til fremtiden.

Det sker ved, at nogle af branchens førende eksperter er hevet ind med hver deres bud på, hvor offshorebranchen bevæger sig hen, uanset om man arbejder med olie & gas eller vind.

På Offshore Forum vil der som del i et omfattende program blandt andet være indlæg fra repræsentanter fra Siemens Wind Power, Universal Foundation, Aalborg Universitet, SafeEx og Welltec. Det fulde program og info om billetkøb findes på [ur] http://www.offshoreforum.dk [/url].

Som led i offshore Forum afholdes også vedligeholdelsesforeningen DDV’s årskonference.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109