23948sdkhjf

Stor rammeaftale til Vestas

Vindmølleproducenten har indgået en aftale med det franske energiselskab EDF Energies Nouvelles.
Vestas skal i første omgang levere 9 stk. V105-3.45 MW-vindmøller til installation i Beck Burn-vindmølleparken i det nordvestlige England. Det oplyser Vestas i en pressemeddelelse.

Ordren er en del af en rammeaftale, som de to selskaber har indgået. Her skal Vestas i perioden 2016-2019 levere mindst 45 procent af EDF EN’s vindmølleinstallationer i Europa og mindst 30 procent i USA.

- EDF Energies Nouvelles har planer om markant at øge sine vindmølle-besiddelser; denne langsigtede aftale vil hjælpe os med at nå vores mål, da den giver os muligheden for at sikre fleksibilitet og kosteffektivitet for mange af vores fremtidige vindprojekter, siger Antoine Cahuzac, CEO hos EDF Energies Nouvelles.

- Det er første gang, vi får en ordre på V105 i Storbritannien, og det understreger endnu engang konkurrencedygtigheden og fleksibiliteten for vores 3 MW-platform i et marked, der typisk er domineret af højde-restriktioner og mindre effektiv teknologi. Både 31 MW-ordren og rammeaftalen er resultatet af et tæt samarbejde og en stærk referenceliste mellem EDF EN og Vestas, siger Klaus Steen Mortensen, president hos Vestas Northern Europe.

Levering af de 31 MW skal efter planen ske i fjerde kvartal 2016.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25