23948sdkhjf

Neas Energy runder 20 milliarder i omsætning

Neas Energy har angiveligt rundet en omsætning på 20 mia. kr. Det er en stigning på 9 mia. i forhold til sidste år.
I 2014 landede Neas Energy et rekordresultat med en omsætning på 11,1 mia. kr. og et resultat på 80,1 mio. kr.

Dengang sagde adm. direktør Bo Lynge Rydahl:

- 2014 var et gennembrudsår for Neas Energy. Resultaterne af den omstilling vi startede tilbage i 2012, der fokuserer vores aktiviteter omkring en kerneforretningsmodel for forvaltning af fysiske energiaktiver, slog for alvor igennem. Vi har fået flere kunder inden for især vindkraft i Tyskland og større kraftvarmeanlæg i Danmark, og vi oplevede en stor stigning i vores handelsaktiviteter på fysiske markeder for el og gas i Europa, som har resulteret i en rekordstor fremgang i 2014.

Men nu ser det altså ud til at Neas Energy slår gennembrudsåret 2014 med flere milliarder. Faktisk 9 mia. kr.

På torsdagens Morgenbriefing for Aalborg Kommunes erhvervsliv kom det frem at selskabet netop har rundet de 20 mia. kr. i omsætning, hvilket Bo Lynge Rydahl så småt havde ventet, hvis man skal tro virksomhedens udmeldinger i forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for 2014.

Her slog man fast at investeringen fra Via Venture Partners og ATP skulle skabe et stærkt fundament for yderligere international vækst, opretholdelse af den positive kundetilgang og yderligere markedsandele på hovedmarkederne i Skandinavien, Tyskland og Storbritannien, hvilket i sidste ende forventedes at resultere i vækst på både top- og bundlinjen i 2015.

Det er ikke lykkes at få en kommentar fra Neas Energy.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079