23948sdkhjf

Aalborg CSP hædres med innovationspris

Vinderen af Tag Fat Innovationskonkurrencen i Aalborg Kommune blev Aalborg CSP.
Det var AskCody, Højer Møbler og Aalborg CSP der var de tre semifinalister i årets Tag Fat Innovationskonkurrence i Aalborg Kommune. På kommunens årlige Morgenbriefing for det aalborgensiske erhvervsliv på Nordkraft i Aalborg blev vinderen kåret for øjnene af mere end 900 deltagere.

- Det er tre meget stærke kandiater, der i år kæmper om prisen. Vinderen er en virksomhed, som arbejder med nye innovative forretningsmodeller og som er lykkedes med sin innovationsstrategi, lød det i begrundelsen for at dommerkomiteen, der i år pegede på Aalborg CSP, som vinder.

- Det betyder stor anerkendelse at vi får den her pris. At der er nogen der lægger mærke til det, vi går og laver, sagde salgsdirektør og partner hos Aalborg CSP, Peter Badstue Jensen umiddelbart efter prisoverrækkelsen.

Aalborg CSP har over de senere år markeret sig, blandt andet ved at hente en kæmpe ordre på et anlæg til Sundrop Farms i den australske ørken; etableringen af et kombineret solenergianlæg ved Tårs Fjernvarme, hvor CSP-teknologien kombineres med de plane solfangere fra Arcon-Sunmark og senest som stor-leverandør til et nyt banebrydende fjernvarmekoncept i Brønderslev. Forskellige typer af opgaver, der egentligt beskriver Aalborg CSPs daglige virke meget godt.

- Folk spørger altid, om vi kan blive ved med at få ideer. Det er ikke problemet - vi har masser af ideer, men vores problem er at finde kapacitet nok til at udvikle alle de ideer og modne dem. En idé giver jo ingenting - det er jo i processen fra idé til kommercialisering at innovationen og forretningen opstår, fortæller Peter Badstue Jensen om det arbejde med innovation og udvikling, der nu er præmieret.

Så med prisen under armen vil Peter Badstue Jensen drage hjem til Hjulmagervej 15 i Aalborg og innovere videre, mens han og Aalborg CSP ruster sig til finalen i Tag Fat Innovationskonkurrencen, hvor der skal dystes med vinderne fra alle de andre nordjyske kommuner.

Om Tag Fat Innovationskonkurrencen
I 2012 satte Region Nordjylland for første gang jagten ind på at finde en virksomhed, der skulle kåres som nordjysk mester i innovation igennem Tag Fat-kampagnen. Siden er der fundet 2 nordjyske innovationsmestre: i 2012 løb Vestergaard Marine Service fra Frederikshavn med prisen, mens det i 2014 blev NBE Production også fra Frederikshavn, der løb af med sejren.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094