23948sdkhjf

Prysmian indgår millionaftale med Dong

Det bliver Prysmian Denmark, der skal levere lav- og mellemspændingskabler for 11 milllioner euro til Dong Energy.
Dong Energy har underskrevet en rammeaftale med Prysmian Denmark A/S for levering af lav- og mellemspændingskabler fra 1-36 kV til vedligeholdelse af el-nettet i København og Nordsjælland. Kontrakten har en samlet værdi på € 11 millioner og løber over en 4-årig periode, med option på yderligere et år.

Aftalen indebærer at Prysmian fremadrettet vil lagerføre udvalgte kabeltyper målrettet det danske elforsyningsmarked. Det betyder korte leveringstider for Dong Energy såvel som for øvrige kunder. Aftalen resulterer også i et teknologiskifte fra massive til flertrådede ledere, der er både billigere samt simplere at installere.

- Vi er meget glade samt tilfredse med samarbejdet med Dong Energy, da det bekræfter Prysmians tilstedeværelse på det danske elforsyningsmarked, udtaler Salli Hara, Country Manager for Prysmian Denmark A/S.

Dong Energy står for distribution af el til 960.000 kunder i København, Nordsjælland og Frederiksberg. Målet er at alle 1 kV forsyningskabler til området graves ned langs vejene. Fremover skal også 10 og 30 kV kabelnettet, der hører til områdets distributionsområde kabelægges.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11