23948sdkhjf

A2Sea varsler fyringer

A2Sea ønsker at fokusere på installation af fundamenter og vindmøller offshore. Derfor stoppes aktiviterne i CT Offshore, fartøjer og materiel sælges, mens ledelsen varsler fyringer.
På et internt møde onsdag har ledelsen hos A2Sea informeret alle ansatte om, at A2Sea fremover kun ønsker at fokusere på kerneforretningen, installation af fundamenter og vindmøller offshore.

Derfor vil alle fartøjer og materiel i selskabet CT Offshore blive solgt. Fartøjerne Sea Power og Sea Jack bliver ligeledes solgt, mens Crew Transfer Vessel ikke længere vil være en del af A2Seas produktportefølje. Der blev slået fast, at CT Offshore ikke længere påtager sig flere opgaver.

Som et resultat her af bliver et et betydeligt antal ansatte i både A2Sea og CT Offshore overflødige. Forhandlinger mellem ledelsen og medarbejderrepræsentanter pågår og sidst på ugen vil de berørte medarbejdere få besked.

Efter omstruktureringen af A2Sea vil COO Hans Schneider ikke længere være en del af ledelsen i A2Sea. Han har derfor besluttet at fortsætte sit virke uden for virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078