23948sdkhjf

Solceller kobles på fjernkøling

Frederiksberg Forsyning etablerer godt 399 solceller, der skal levere strøm til selskabets fjernkølingsanlæg.
Frederiksberg Forsyning ønsker at etablere et solcelleanlæg på taget af en lagerbygning. Anlægget omfatter ca. 399 solcellepaneler og vil dække 1200 m2 tagareal.

Projektet, der udover levering af solcellepanelerne også omfatter tilhørende komponenter; invertere, tilslutningstavler m.m., komplet montering og installering af solcelleanlægget, herunder tilslutning til målertavle til transformermåling og PSO, alt el-arbejde i forbindelse med anlægget samt tilslutning og tilmelding til Energinet.dk, er sendt i offentligt udbud.

Solcelleanlæggget skal, når det står færdigt, forsyne Frederiksberg Forsynings fjernkølingsanlæg, der er placeret i kedelbygningen på Stæhr Johansens vej 40, Frederiksberg, hvor også lagerbygningen er placeret.

Fjernkølingsanlægget er forsynet fra to transformere, med hver sin tilhørende elmåler. Der er uens belastning på de to el-målere, og solcelleanlægget skal tilsluttes den tavle med flest forbrugere på.

Frederiksberg Forsyning oplyser i en mail, at man forventer at indgå kontrakt med entreprenør den 24. april 2016, og at anlægget ventes overdraget til Frederiksberg Forsyning den 24. juni 2016.

Artiklen er en del af temaet Fjernkøling.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094