23948sdkhjf

KlimaEnergi A/S vinder solcelle-ordre

Egtved-virksomheden skal levere solcelle-anlæg til en række boligblokke i Århus.
KlimaEnergi har i samarbejde med Aura Energi vundet et udbud på leverance af solcelle-anlæg til boligforeningen Alboa i Århus.

- Udbuddet er samlet på knap 400 kWp, og der er tale om cirka 2.500 kvadratmeter solceller svarende til cirka 90 private anlæg. Vi er projekterende og udførende, og Aura er rådgivende, fortæller Alex Pedersen indehaver af KlimaEnergi til Energy Supply.

Faktisk er det anden gang, at KlimaEnergi leverer til Alboa, og de nye anlæg skal være færdiginstallerede i sommeren 2016.

- Der bliver tale om polykrystallin-paneler med en meget høj virkningsgrad på 19 procent og en ydelsesgaranti på minimum 82 procent efter 25 år, forklarer Alex Pedersen.

KlimaEnergi har haft flere boligforeninger på kundelisten i de seneste år.

- Det er en tendens, vi har fået øjnene op for, hvor boligselskaberne efterspørger den slags anlæg. Vi mærker generelt en gryende optimisme efter to-tre års ørkenvandring, også fra industrien, fordi solenergien stille og roligt nærmer sig pari i forhold til sort strøm, forklarer Alex Pedersen, og tilføjer:

- Og det er på trods af den politiske situation. Vi har kun et ønske overfor politikerne i fremtiden, og det er faste rammer, der rækker mere end tre måneder frem.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094