23948sdkhjf

Tysk storordre til Siemens

Det tyske energiselskab EnBW har valgt Siemens som leverandør af 497 MW til Hohe See-havmølleparken.
Ordren består af 71 stk. SWT-7.0-154-vindmøller. Udover vindmøllerne inkluderer ordren også monopæle og fundamenter. Det skriver det tyske energiselskab i en pressemeddelelse.

EnBW har dog endnu ikke taget den endelige beslutning om opførelsen, men dette ventes at ske inden udgangen af 2016. Energiselskabet forventer også at finde en med-investor, der kan overtage op til 49,9 procent af aktierne i projektet.

- Vi vil udvide vedvarende energi og gøre det til et hovedben i vores forretning i 2020. Selvom offshore vindenergi allerede er et vigtigt bidrag i dag, vil vi udvide det markant. I skikkelse af Hohe See, vores tredje og til dato største projekt, bliver det stadig mere håndgribeligt, siger Hans-Josef Zimmer, CTO hos EnBW.

- Vi er begejstrede for, at EnBW har valgt os til Hohe See offshore-vindmølleparken. Rækken af services leveret af Siemens til dette projekt blev udvidet fra ikke blot at inkludere direct drive 7 MW-vindmøller, men også fundamenter, de tilhørende forbindelsesstykker og installationsskibe til både fundamenter og vindmøller. Vi er glade for at kunne tilbyde kunderne en så omfattende og optimeret løsning, siger Michael Hannibal, CEO Offshore hos Siemens’ Wind Power and Renewables Division.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203