23948sdkhjf

MHI Vestas tæt på belgisk storordre

Vindmølleproducenten er blevet valgt som foretrukken leverandør til det belgiske Norther-projekt.
Norther-vindmølleparken, som er blevet vundet i udbud, kommer til at få en samlet kapacitet på 370 MW, som kommer til at bestå af MHI Vestas Offshore Wind’s V164-8.0 MW-vindmøller.

Vindmølleparken skal bygges af et konsortium bestående af Eneco og Elicio N.V, der hver ejer 50 procent.

Når den er klar til drift i 2019, bliver det Belgiens største vindmøllepark.

- Vi er ekstremt glade for, at Eneco og Elicio efter et kommercielt udbud har valgt MHI Vestas Offshore Wind som foretrukken leverandør til Norther-projektet, som bliver den største offshore-vindmøllepark i Belgien, siger Jens Tommerup, CEO hos MHI Vestas.

- MHI Vestas har et stærkt partnerskab med Eneco, som vi har arbejdet sammen med om levering af de 129 MW store Eneco Luchterduinen- og 120 MW store Princes Amalia-projekter i Holland, mens vi ser frem til at opbygge et partnerskab med Elicio N.V. fremadrettet. At blive valgt som foretrukken leverandør til Norther-projektet understreger kundernes tillid til V164-8.0 MW og til MHI Vestas, og repræsenterer et stort skridt fremad i vores partnerskab, siger Jens Tommerup.

Norther-vindmølleparken skal bygges godt 22 km ud for den belgiske kyst ved Zeebrugge. Den vil kunne levere elektricitet til 370.000 husstande.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25