23948sdkhjf

Byret tager hul på Vestas-sag

Byretten i Århus skal i de kommende uger afgøre, om Vestas skal udbetale 8,5 mio. kr. i fratrædelse til tidligere finansdirektør Henrik Nørremark.
Henrik Nørremark blev fyret hos Vestas i februar 2012 og blandt andet beskyldt for at have fusket for et trecifret millionbeløb af vindmølleproducentens penge i et spektakulært projekt i Indien.

Derfor blev den tidligere finansdirektørs fratrædelsesaftale annulleret, og det er baggrunden for den sag, der kommer til at udfolde sig i Byretten i Århus. Her har Henrik Nørremark nemlig stævnet Vestas for 8,5 mio. kr., skriver Finans.dk.

Hverken Vestas eller Henrik Nørremark har ønsket at udtale sig forud for retssagen, som er berammet til 18 retsdage. Sikkert er det dog, at den kommer til at involvere et væld af kendte Vestas-ansigter. Nørremarks advokat har blandt andet indkaldt tidligere CEO Ditlev Engel, tidligere bestyrelsesformand Bent E. Carlsen, nuværende koncerndirektør Anders Vedel samt nuværende bestyrelsesformand Bert Nordberg som vidner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235