23948sdkhjf

Supermølle snart klar til serieproduktion

Udviklingen af Siemens 7 MW-vindmølle træder nu ind i det sidste udviklingsstadie.
SWT-7.0-154-vindmøllen har nu med succes gennemgået den sidste typecertificering, og Siemens forventer at det vil få potentielle købere til at indgå endelige købsbeslutninger.

Mange af komponenterne i vindmøllen – inklusive 154-meter rotoren – er af samme type som i Siemens’ SWT-6.0-154-vindmølle, og derfor forventer vindmølleproducenten at kunne begynde serieproduktion allerede i efteråret 2017.

Den første prototype blev installeret i Østerild i sommeren 2015 med henblik på at få typecertificeringen i hus, og for nylig har Siemens installeret endnu en prototype ved siden af den anden. Dermed kan Siemens hurtigere gennemføre test af alle netværks-relaterede aspekter såsom ydeevne, kvalitet og sikkerhed.

- Udviklingen af vores SWT-7.0-154 har nået sidste stadie, og vi er godt på vej. Vi er stolte af at se, at vores kunder byder opgraderingen velkommen, og i sidste ende er det vores kunder, som får gavn af disse forbedringer, siger Morten Rasmussen, head of technology hos Siemens Wind Power.

De første ordrer er allerede tikket ind, og det drejer sig blandt andet om Walney Extension East i Storbritannien, som skal opføres i begyndelsen af 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235