23948sdkhjf

Cronborg konkurs

Konkursramt varmepumpevirksomhed forhandler angiveligt med køber.
Folkene bag varmepumpefirmaet Cronborg, der har adresser i Holstebro og Fredericia, har indgivet konkursbegæring.

- Jeg skal varetage aktiverne i konkursboet, og lige nu er jeg ved at danne mig et overblik. Der vil nok gå noget tid, inden jeg kan sige, om der er aktiver i boet, og om de kan afhændes, siger kurator, Inger Marie Dam, fra Dahl Advokatfirma i Herning, til dagbladet-holstebro-struer.

Angiveligt er der forhandlinger om at afhænde dele af forretningen, hvorfor administrerende direktør Hanne Kronborg ikke vil fortælle avisen mere om sagen.

Cronborg ApS har haft et overskud på over 800.000 kr. de seneste to regnskabsår, men et minus på cirka 370.000 kr. året før. Dog har selskabet haft en negativ egenkapital i flere år.

Af 2014/2015 årsrapporten fremgår det da også:

- Selskabet er i al væsentlighed finansieret ved lånefinansiering hos selskabets pengeinstitut samt kredit hos underleverandører. Rammer og vilkår for finansieringsgrundlaget for det kommende år er endeligt aftalt med kreditgivere, og disse forventes sammen med en vis fleksibilitet blandt selskabets leverandører at kunne dække det kommende års budgetterede aktivitetsniveau. Det er en forudsætning for selskabets fortsatte drift, at såvel pengeinstitut som selskabets leverandører fortsat støtter op om selskabet for at kunne dække det kapitalbehov, som det kommende års aktivitetsniveau tilsiger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094