23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Atsite ApS
Mads Obling Rasmussen er udtrådt af direktionen hos Atsite ApS (kilde: CVR).

Atsite ApS løser inspektionsopgaver på blandt andet vindmøller.

Bright Energy ApS
Rasmus Møller Vesterbye er udtrådt af bestyrelsen hos Bright Energy ApS (kilde: CVR).

Bright Energy ApS udvikler LED-belysning.

DQS Danmark ApS
Per Kristian Glæsel er indtrådt som administrerende direktør hos DQS Danmark ApS i stedet for Inge Bodil Jochumsen, der samtidig er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

DQS Danmark ApS er en uafhængig partner for auditering og international certificering af ledelsessystemer og deres processer.

Frederikssund Forsyning A/S
Tina Tving Stauning er indtrådt i bestyrelen hos Frederikssund Forsyning A/S, Frederikssund Vand A/S og Frederikssund Spildevand A/S i stedet for Kim Rockhill (kilde: CVR).

Frederikssund Forsyning A/S varetager driftsopgaver inden for vand og spildevand.

Hammel Elforsyning Service A/S
Eddy Thorndal Pedersen er indtrådt som administrerende direktør hos Hammel Elforsyning Service A/S i stedet for Steffen Lundgren Andersen. Samtidig er Kurt Christensen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Eddy Thorndal Pedersen (kilde: CVR).

Hammel Elforsyning leverer elektricitet til dele af Favrskov Kommune.

Heliac ApS
Clement Christian Salung Petersen er indtrådt i bestyrelsen hos Heliac ApS i stedet for Asger Hvidtfeldt Boye (kilde: CVR).

Heliac ApS udvikler, producerer og sælger løsninger til solenergi.

HMN Biogas ApS
Susanne Juhl er indtrådt som bestyrelsesformand hos HMN Biogas ApS og HMN Gastankstationer ApS. Samtidig er Henrik Iversen indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

HMN Biogas ApS og HMN Gastankstationer ApS er en del af HMN Naturgas I/S, der er et fælleskommunalt interessentskab, der ejes ligeligt af 32 kommuner i Hovedstadsområdet og 25 kommuner i Midt- og Nordjylland.

NBE Production A/S
Toke Blicher Thomsen er udtrådt af bestyrelsen hos NBE Production A/S (kilde: CVR).

NBE Production A/S producerer træpillefyr.

Randers Spildevand A/S
Karen Jørgensen er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos Randers Spildevand A/S i stedet for Iben Sønderup (kilde: CVR).

Randers Spildevand A/S er ansvarlig for rensning og separering af spildevand i Randers Kommune.

Vestas Middle East A/S
Thomas Gunner Arendt er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos Vestas Middle East A/S i stedet for Henrik Guldbæk Welch. Samtidig er Thomas Gunner Arendt udtrådt af bestyrelsen hos Vestas Central Europe A/S (kilde: CVR).

Vestas er verdens største vindmølleproducent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093