23948sdkhjf

Tusindvis af kWh i udbud i Esbjerg og Sønderborg

Din Forsyning og Sønderborg Forsyning har haft 25.000.000 kWh/år i udbud. Vinderen af udbuddet er fundet, og besparelserne på el beløber sig til 2,25 mio. kr. over de kommende tre år.
De to forsyningsselskaber har slået sig sammen om at lave et udbudsmateriale som vedrører indkøb af el for 2016 - 2018. I alt skulle der prissættes 25.000.000 kWh/år, hvilket svarer til 5600 hustandes årlige forbrug.

Tre selskaber kom med tilbud og udbuddet blev vundet af SE, Esbjerg, som altså fremover sørger for strømmen til både forsyningen i Sønderborg og Esbjerg/Varde.

Tilsammen har de to forsyningsselskaber 900 installationer fordelt på blandt andet varmeværker, genbrugspladspladser, renseanlæg og vandværker. Ved udbuddet er der sparet 9 øre pr. kWh i forhold til tidligere års udgifter. Det er en besparelse på 2,25 millioner per år i forhold til tidligere års udgifter.

- I hverdagen gør vores medarbejdere rigtig meget for at løse opgaverne så effektivt som muligt, så vi kan holde vores priser lave. Derfor er det faktisk en stor hjælp, når vores indkøbsafdeling på den måde kan bidrage til store besparelser. Vi kommer nok ikke til at bruge mindre el i fremtiden, så det er et rigtig godt sted at sætte ind. Nu skal vi se, om vi kan hente andre besparelser på vores aftaler efterhånden som de nuværende udløber, siger Jesper Frost Rasmussen, der er adm. direktør hos Din Forsyning.

Også i Sønderborg er man tilfreds med aftalen Sønderborg og er derfor ikke afvisende over for at indgå lignende samarbejder fremover.

- I fremtiden kan man sagtens forestille sig at vi vil indgå flere samarbejder med andre forsyninger. Det er ikke kun el, men mange andre indkøbsaftaler som med fordel kan slås sammen, siger Lars Blædel Riemann, direktør i Sønderborg Forsyning.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094