23948sdkhjf

Euro Therm vinder 12 MW ordre på Bornholm

Euro Therm skal levere et 12 MW flisanlæg til Bornholms Forsyning - med til ordren hører også boosterstationer.
Efter en succesfuld gennemførelse af et 12,5 MW halmanlæg til Bornholms Forsynings anlæg i Nexø lander Euro Therm endnu en bornholmer-ordre.

Nu skal virksomheden levere et 12 MW indfyret flis-anlæg til forsyningsselskabets anlæg i Hasle.

- Fliskedelanlægget er et traditionelt et af slagsen og indeholder også røggaskondensering og absorptionskøling. Anlægget skal placeres i Hasle Varmeværks eksisterende bygning som dog udvides i forbindelse med det nye anlæg, fortæller adm. direktør hos Euro Therm, Jan Depenau.

Dertil kommer levering og etablering af en række pumpestationer.

I forbindelse med etablering af fliskedlen udbygges distributionsnettet nemlig til at omfatte byerne Rutsker, Olsker, Allinge, Sandvig, Tejn og Klemensker.

- Der skal derfor etableres et antal Booster-stationer til at servicere de nye brugere. Denne opgave har vi også påtaget os og den omfatter levering af design, opsvejsning og bestykning af rør-sæt samt El og SRO for hele distributionsnettet, fortæller Jan Depeanau, der forventer at hele anlægget inklusive boosterstationer står færdigt i indeværende år.

- Der er planlagt indsætning af hovedkomponenter ultimo maj. Varmeproduktionen starter op medio oktober, og så skulle vi gerne være færdige medio december, siger han til Energy Supply.

Euro Therm vandt opgaven hos Bornholms Forsyning i konkurrence med Weiss og Tjæreborg Industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095