23948sdkhjf

Daxtua: Første ordre giver blod på tanden

Daxtua har netop sat sit produkt Smart Asset i drift hos Grindsted El & Varmeværk og går nu efter at vinde markedsandele her hjemme og på nærmarkederne.
10 års erfaring med forsyningsbranchen og 10 års erfaring med forsyningeselskabernes stive it-systemer har fået mændene bag Daxtua, Niels Koldsø og Jesper Ladegaard, til at udvikle et softwaresystem til hjælp for montøren.

- Vi har set hvordan forsyningsselskaberne har stive systemer, og hvordan montørerne skal kende og fjernopkoble til forskellige kontorsystemer. Det var for bøvlet, montøren er jo mest interesseret i at løse opgaverne ude i marken, ikke at sætte sig ind i forskellige it-systemer, siger Niels Koldsø til Energy Supply.

Smart Asset er derfor et software-program udviklet lige netop til at hjælpe montøren i det daglige arbejde.

- Smart Asset tager de informationer forsyningsselskabets it-systemer, som montøren skal bruge og synkroniserer det over på en mobilenhed. Så kan montøren se hvad der bør være i for eksempel et elskab og han kan opdatere de informationer ude ved elskabet via den mobile enhed, fortæller Niels Koldsø.

Første ordre – blod på tanden
Ordren til Grindsted El & varemværk er den første i Smart Assets og Daxtuas historie, og det bliver langt fra den sidste, hvis det står til Niels Koldsø, der har store planer.

- Vi skal ud på det danske marked og så vil vi gå til nærmarkederne. Her i foråret vil vi rundt til alle elforsyningsselskaberne og så fortsætter vi ellers rundt til de resterende forsyningselskaber, fortæller han.

Kontrakten med Grindsted El & Varmeværk er kommet hus via Niels Koldsøs og jesper Ladegaards netværk.

Ikke fikst og færdigt
Smart Asset er som nævnt udviklet af Daxtua men i samarbejde med to forsyningsselskaber - og det arbejde er langt fra slut.

- Det er stadig et produkt i udvikling. Det er ikke fikst og færdigt – vi har et roadmap over, hvad der skal ske. Nu får vores kunder lov til at byde ind. Grindsted El & Varme har allerede været med til at præge et par ting i produktet, siger Niels Koldsø og tilføjer:

- Så vi er fleksible, men der er også en grænse. Meget specifikke ønsker skal tilkøbes, de bliver ikke en del af produktet, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078