23948sdkhjf

Frontmatec vinder ordre hos stort energiselskab

Randers’ forsyningsselskab Verdo implementerer et nyt styringssystem fra automationshuset Frontmatec.
Frontmatec får en finger med i styringen af vandforsyningen i Danmarks 6. største by. I 2016 implementerer forsyningsselskabet Verdo et SCADA - System 2000, og det skal Frontmatec levere.

Systemet skal give Verdo et moderne og driftsikkert værktøj til styring, regulering og overvågning af de bestående anlæg og at etablere et åbent system, der kan integreres i forsyningsvirksomhedens øvrige, nuværende og fremtidige systemer.

Verdos nuværende System BECOS32, udfases til fordel for System 2000 på alle forsyningens anlæg i perioden fra januar til april.

- Verdo har valgt System 2000 SCADA til vores vandforsyning, fordi vi vil have et moderne og driftssikkert værktøj til styring, regulering og overvågning af de bestående anlæg. Derudover har vi lagt vægt på at System 2000 er et åbent system, der kan integreres til forsyningsvirksomhedens øvrige, nuværende og fremtidige systemer, udtaler Peter Nordahn, Vandforsyningschef hos Verdo.

Adskillige forsyningsselskaber, herunder Kalundborg Forsyning, Energi Viborg, ARWOS og Vejen Vand samt FFV i Faaborg, anvender Frontmatecs system. Hertil kommer en lang række spildevandskunder og en tilsvarende lang række af fjernvarmekunder.

Frontmatecs system bliver kun brugt af Verdo på vandforsyningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109