23948sdkhjf

Dom: Vindudvikler skal betale erstatning

Nørhede-Hjortmose Vindudvikling skal betale ekstra værditabserstatning til otte af naboerne til de 22 Nørhede-Hjortmose-møller. Overraskende udfald, siger advokat.
Nørhede-Hjortmose Vindudvikling har allerede betalt de 12 naboer til vindmølleparken Nørhede-Hjortmose 1,6 mio. kr. i værditabserstatning, men nu skal selskabet altså betale yderligere 755.000 kroner, oplyser dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Det er byretten i Herning, der netop har givet otte af de tolv naboer helt eller delvist medhold i deres krav om øget værditabserstatning. De resterende fire naboer fik rettens ord for at den erstatning, de allerede har modtaget, er passende.

Naboerne havde tilsammen krævet 1,9 mio. kr.

Advokat for Nørhede-Hjortmose Vindudvikling Jens Erik Pedersen er skuffet over afgørelsen.

- Jeg har ikke haft mulighed for at nærlæse dommene endnu. Men i forbindelse med vindmølleprojektet var der gjort meget ud af at sørge for, at grundlaget var i orden for taksationskommissionen. Derfor synes jeg, at det er overraskende, at så mange af naboerne får helt eller delvist medhold, siger han til dagbladet.

Nørhede-Hjortmose Vindudvikling overvejer nu om sagen skal ankes.



Originalartikel: http://dagbladetringskjern.dk/ringkoebing/dom-moellefolk-skal-betale-erstatning-se-hvor-meget-ekstra-naboer
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094